KOMENTARZE
drobno rozdrobniona kiełbasa, wytwarzana według starej receptury rodzinnej
drobno rozdrobniona - to chyba tzw. masło maślane
Ech nie, czepiam się, tak się tylko wydawało
https://pl.openfoodfacts.org/product/5907501002418/mielonka-wieprzowa-drobno-rozdrobniona-pamapol | Mielonka wieprzowa drobno rozdrobniona - Pamapol - 300 g
Wpis zaliczony.
W G nie znalazłem wzmianki.
Jaki jest cel tego komentarza?
Dla oklasków? Dla popisania się?
Wydaje mi się, że efekt raczej słaby.
Nic z tego co wymienione. Ale istotnie kiepsko to wygląda. Proponuję skasować te komenty z wyjątkiem tego 1. - mirnala
1. Może być grubo rozdrobniona...
2. Dla oklasków.
Dzięki, przyjaciele!
Jest po parę tysięcy przykładów na "drobno" i na "grubo".
"Konserwa wieprzowa grubo rozdrobniona".
Hehe, gość wcześniej co nie znalazł - w google dla: winerka - 3. link od góry
http://wp10.innovation.website.pl/winerka/
Od kiedy konserwa/mielonka to kiełbasa z rodzinnej receptury?
Jakoś dziwnie łatwo mirnal wymiksował się z tej drobniutkiej różnicy.
Cóż.... już kiedyś było to, że "niemal 100% = 100%.
Racja, ale wiele mamy przetworów tzw. Babuni, jednak produkowanych w fabryce. Także mi się to nie podoba.
Musisz dzielić się swoimi gustami wędliniarskimi na stronie słownika?
Nie potrafisz wygooglować sobie tematycznego forum?